Support

Hoe wij helpen

Onze channel managers zijn altijd blij om te helpen met demonstraties, open dagen en klant presentaties.

Ons doel is om samen met u te werken en u te helpen uw klanten een uitgebreide, deskundige service te bieden. Wij hebben toegewijde channel managers, pre-sales consultants en installatie engineers om u te helpen bij elke fase van de verkoopcyclus.

Service2Sales/ITS (Info Technology Supply Ltd) is een van de grootste onafhankelijke leveranciers van print- en kopieer management oplossingen. Onze leveranciersneutraliteit stelt ons in staat om onbevooroordeelde ondersteuning te bieden aan dealers van alle fabrikanten.

Technische ondersteuning

Bij Service2Sales zijn wij trots op onze professionaliteit en de ervaring van onze technische support team. Klanten zijn van harte welkom om onze meertalige ingenieurs te raadplegen voor advies en hulp bij alle software- of hardware gerelateerde problemen.

Pre-sales

We hebben een meertalig team van pre-sales consultants die u helpen met alle verkoop gerelateerde technische vragen. Geen twee klanten zijn hetzelfde; onze ervaring heeft een uiteenlopende waaier aan eisen en we zijn hier om duidelijke, definitieve antwoorden te geven - hoe afwijkend de vragen ook zijn.

Marketing

Onze marketing afdeling helpt u graag met de inhoud en ontwerp van uw website, presentaties, brochures, banners of posters. Aarzel niet om direct contact op te nemen via marketing@its-group.com

Customer services

Naast uw toegewijde channel manager is ons customer services team ook aanwezig om te helpen met eventuele offertes of bestellingen die u heeft. U ontvangt een bevestiging voor elke geleverde order. Als u een bestelling wilt bijwerken of wijzigen voordat u bevestigt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons customer services team.

Live ondersteuning

Support aanvraag