Resellers

Uw partner
Service2Sales is 15 jaar geleden opgericht en inmiddels een van de grootste onafhankelijke leveranciers van oplossingen voor afdruk-, kopieer- en scanbediening in de Benelux. Service2Sales is totaal leverancier van software producten en bijbehorende hardware componenten en ondersteunt daarbij resellers van alle merken print en scan apparatuur.

Meer zaken doen
Ons doel is om met u samen te werken en u te helpen om uw klanten van dienst zijn met één contactpunt voor al uw verkoop- en ondersteuningsbehoeften. We hebben toegewijde channel managers en presales consultants die u bijstaan in ieder verkoop-en support traject.

Klantbezoeken
Onze channel managers zijn graag bereid om u bij te staan in gezamenlijke verkoopbezoeken. We zorgen ervoor dat u volledig voorbereid bent om PaperCut te presenteren en stellen ook alle aanverwante hardware en services voor. Bovendien helpen we u graag verder bij ondersteuning bij beurzen, open (deur) dagen en klantpresentaties.

Verkooptraining
Wij voorzien gratis on-site of externe verkoopopleidingen om ervoor te zorgen dat uw verkoopteam oplossingen zelfverzekerd kan presenteren. Het doel van onze verkoopopleiding is om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over de belangrijkste voordelen die PaperCut biedt en de gebruikelijke vragen bij een verkoop kunt beantwoorden.

Technische training
Service2Sales voorziet in volledige technische opleidingen, van softwarefuncties tot installatie, die kunnen plaatsvinden in het hoofdkantoor van Service2Sales of op een locatie naar keuze. We willen ervoor zorgen dat u alles in huis hebt om uw klanten adequaat en snel van dienst te kunnen zijn.

Marketingondersteuning
Onze marketingafdeling staat altijd klaar om u te helpen, of u nu advies wenst over websitedesign, presentaties, brochures, banners of posters. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail op:info@service2sales.com.

Reseller aanvragen