Over ons

Service2Sales heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van oplossingen voor afdruk-, kopieer- en scanbeheer aan partners in de Benelux. We realiseren een omgeving waarin mensen slim en efficiënt kunnen werken.

We leveren een scala aan producten en services aan ons netwerk van systeemintegrators, resellers van kopieerapparaten en printerfabrikanten, waaronder commercieel advies, training, marketingondersteuning, installatie en tests. Wij ondersteunen alle grote merken van multifunctionele apparaten door geïntegreerde oplossingen en bijbehorende hardware te voorzien. Service2Sales levert zelf geen multifunctionele apparaten maar heeft ervaring met alle merken. Onze klanten profiteren 24 uur per dag, elke dag van de week van ons supportsysteem en onze responsieve teams zijn altijd bereid om te helpen, hoe groot of klein uw probleem ook is. Hierdoor hebben we honderden tevreden klanten.

Als onderdeel van de ITS Group is Service2Sales een Authorised Solution Centre (ASC) voor PaperCut en biedt volledige ondersteuning voor fabrikanten en resellers in de Benelux. Als ASC Service2Sales verzorgt technische ondersteuning, commercieel advies en alle andere denkbare diensten.