Updates

PaperCut MF & NG 17.2 vrijgegeven

De general release 17.2 van PaperCut MF en NG is uit en hiermee wordt de ververste gebruikers interface, mogelijkheid tot branding en verbeterde veiligheid beschikbaar daarnaast voor PaperCut MF uitbreiding van de Integrated Scanning opties. 

PaperCut MF 17.1 vrijgegeven

PaperCut MF 17.1 is nu beschikbaar met uitgebreide verbeteringen op gebied van veiligheid, watermerken over de volledige pagina, Mobility Print updates en geïntegreerd scannen voor Ricoh Java devices.

PaperCut MF and NG 17.0 vrijgegeven

PaperCut MF en NG maakt het werk nog simpeler door middel van Mobility Print, een nieuwe moderne gebruikers interface, geïntegreerd scannen en gast toegang op de kopieer machine.

PaperCut MF en NG 16.4 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 16.4 staan klaar om gedownload te worden en bevatten nieuwe controle mogelijkheden wanneer printers in storing staan. Deze release omvat onder andere nieuwe mogelijkheden om printopdrachten om te leiden wanneer bijvoorbeeld een Samsung device een hardware storing heeft, de mogelijkheid om de start dag of- datum van geplande rapporten te definiëren en nieuwe mogelijkheden om voor Canon kleuren copy restricties in te stellen.

PaperCut MF en NG 16.3 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 16.3 is nu beschikbaar om te downloaden en introduceert geïntegreerde Scanning en kaartlezer ondersteuning voor Konica Minolta MFA's, samen met verbeterd systeem van informatie via het tabblad Info en nieuwe filters voor ad hoc rapportages.

PaperCut MF en NG 16.2 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 16.2 zijn nu beschikbaar om te downloaden en omvatten verbeteringen aan Integrated Scannen om Scannen naar nog sneller e-mail, Web Print schaling om de doorvoer van de werkgelegenheid te verbeteren, samen met verbeteringen aan de PaperCut MF voor Lexmark eSF apparaten interface en Android ontwikkeling voor de Ricoh Smart Operation Panel apparaten.

Info Technology Supply Ltd (ITS) neemt Service2Sales over

Leusden, NL, 22 juni 2016 - Info Technology Supply Ltd (ITS), een toonaangevende leverancier van print management, e-resource management, cost recovery en booking systemen; heeft Service2Sales overgenomen, een internationale leverancier van digital document management technologie en diensten met haar basis in Nederland. Door de overname heeft ITS haar pan-Europese activiteiten verder uitgebreid. Service2Sales, die dit jaar haar 15-jarig bestaan viert, zal tot nader orde blijven opereren als een separate entiteit in de ITS Group of Companies.