Updates

PaperCut MF and NG 17.4 Released

De General release van PaperCut MF en NG is nu beschikbaar. Deze biedt een verbeterde gebruikers ervaring op een groot aantal devices.

ITS wint een onderscheiding op de PaperCut PGM bijeenkomst 2017.

De meeste PaperCut ASCs (distributeurs) namen deze maand deel aan de PaperCut PGM-bijeenkomst in Melbourne, Australië. Dit is een gebeurtenis die elke achttien maanden wordt gehouden, hier worden de ASC's over PaperCut's plannen voor de toekomst geïnformeerd en ideeën en ervaringen met elkaar gedeeld. Het hoogtepunt van het evenement is de prijsuitreiking van een Award. Wij zijn er trots op uw te mogen mededelen dat ITS dit jaar de "Upcoming ASC Award" werd toegekend ter erkenning van de groei van ons bedrijf in heel Europa.

De directeur van ITS, Nick Dabanovic, zei hierover het volgende "ik ben erg trots op de inspanningen van ons team,  door verenigde krachten en uitstekende  samenwerking heeft  het team van iTS onze activiteiten weten  uit te breiden in Spanje, Frankrijk, Benelux, de Nordics, de DACH regio, Oost-Europa en Turkije . Deze award is de erkenning van onze prestaties en geeft ons een grote impuls om door te gaan met de  voortreffelijke ondersteuning die we bieden aan onze partners.  We blijven onze partners ondersteunen en  helpen  ze naar het volgende niveau met hun afdruk-, kopieer- en scan managementbedrijf .”

PaperCut MF & NG 17.3 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 17.3 zijn nu algemeen vrijgegeven en omvatten verbeteringen aan de gebruikers client software, het rapportage gedeelte en kaart zelf-registratie.

PaperCut MF & NG 17.2 vrijgegeven

De general release 17.2 van PaperCut MF en NG is uit en hiermee wordt de ververste gebruikers interface, mogelijkheid tot branding en verbeterde veiligheid beschikbaar daarnaast voor PaperCut MF uitbreiding van de Integrated Scanning opties. 

PaperCut MF 17.1 vrijgegeven

PaperCut MF 17.1 is nu beschikbaar met uitgebreide verbeteringen op gebied van veiligheid, watermerken over de volledige pagina, Mobility Print updates en geïntegreerd scannen voor Ricoh Java devices.

PaperCut MF and NG 17.0 vrijgegeven

PaperCut MF en NG maakt het werk nog simpeler door middel van Mobility Print, een nieuwe moderne gebruikers interface, geïntegreerd scannen en gast toegang op de kopieer machine.

PaperCut MF en NG 16.4 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 16.4 staan klaar om gedownload te worden en bevatten nieuwe controle mogelijkheden wanneer printers in storing staan. Deze release omvat onder andere nieuwe mogelijkheden om printopdrachten om te leiden wanneer bijvoorbeeld een Samsung device een hardware storing heeft, de mogelijkheid om de start dag of- datum van geplande rapporten te definiëren en nieuwe mogelijkheden om voor Canon kleuren copy restricties in te stellen.

PaperCut MF en NG 16.3 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 16.3 is nu beschikbaar om te downloaden en introduceert geïntegreerde Scanning en kaartlezer ondersteuning voor Konica Minolta MFA's, samen met verbeterd systeem van informatie via het tabblad Info en nieuwe filters voor ad hoc rapportages.

PaperCut MF en NG 16.2 vrijgegeven

PaperCut MF en NG 16.2 zijn nu beschikbaar om te downloaden en omvatten verbeteringen aan Integrated Scannen om Scannen naar nog sneller e-mail, Web Print schaling om de doorvoer van de werkgelegenheid te verbeteren, samen met verbeteringen aan de PaperCut MF voor Lexmark eSF apparaten interface en Android ontwikkeling voor de Ricoh Smart Operation Panel apparaten.

Info Technology Supply Ltd (ITS) neemt Service2Sales over

Leusden, NL, 22 juni 2016 - Info Technology Supply Ltd (ITS), een toonaangevende leverancier van print management, e-resource management, cost recovery en booking systemen; heeft Service2Sales overgenomen, een internationale leverancier van digital document management technologie en diensten met haar basis in Nederland. Door de overname heeft ITS haar pan-Europese activiteiten verder uitgebreid. Service2Sales, die dit jaar haar 15-jarig bestaan viert, zal tot nader orde blijven opereren als een separate entiteit in de ITS Group of Companies.